Butiken

Butiken för dig som gillar smakfull inredning! I butiken finns försäljning av inredningsprylar och presenter. Vi säljer även ut vissa möbler och rekvisita. Vi har den perfekta "gå bort" presenten och även bra förslag till födelsedagspresenten eller bröllopspresenten! Vill du ha smakfulla och personliga inredningsprylar till ditt hem hittar du dessa hos oss!

Butikens öppettider varierar. Här på hemsidan ser du vilka öppettider vi har.

Vill ni handla andra tider än när vi har öppet kan vi säkert ordna det. Hör i så fall av er till mobilen eller till mailen.

Hos oss kan du betala med kort.

 

Öppettider

Vi har nu valt att hålla den fysiska butiken och caféet vilande ett tag efter 5,5 fantastiska år i Årset. Tack alla för att ni har velat fika och handla i vår butik. Tack också för alla goa skratt och samtal under dessa år! På återseende!

Om allt går enligt planerna kommer vi vara med på Årset bygdegårds julmarknad tisdag 4 december i år, kl 17-20.

Aktuellt

Vi har nu inte kvar den fysiska butiken och caféet i Årset.

Är du intresserad av att hyra vaser, ljusstakar eller annan rekvisita till ditt bröllop eller fest kan du höra av dig via sms eller e-post vid första kontakt där du skriver ner dina önskemål vad du vill hyra, eller temat på festen så hör vi av oss. Se priser och villkor under fliken "Uthyrning"

Sms 0709-651654

E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.